Servicii Web-Solution

Mentenanta & Consultanta IT

Baza de date deţinută de compania dvs. este găzduită pe dispozitive IT, iar productivitatea companiei ar putea fi afectată dacă intervine o problemă sau un timp de oprire al unui astfel de dispozitiv .
Prin urmare, toate companiile ar trebui să acorde mai multă atenție dispozitivelor IT pentru a asigura condiții de lucru adecvate în orice moment.
Responsabilitatea noastră esențială este să asigurăm servicii de calitate în menținerea infrastructurii IT.

Web-Solution oferă o întreținere atât a hardware-ului, cât și a software-ului pe infrastructurile IT ale clientului.

 

Tipuri de servicii de mentenanţă IT oferite de Web-Solution:
Mentenanță preventivă
Web-Solution oferă clienților săi servicii de mentenanță preventivă de calitate pentru a reduce riscul unei defecțiuni. Acestea se realizează în timp ce echipamentele IT sunt funcţionale eliminând situaţiile în care activitatea companiei ar putea fi blocată.
• Mentenanță periodică
Web-Solution realizează o întreținere periodică pentru dispozitivele IT ale clienților și se asigură că toate sistemele defecte sunt reparate sau înlocuite, ajutând astfel la buna funcţionare a companiei dvs.
• Intervenție la cerere
Intervenim asupra oricărui dispozitiv IT la cererea clientului in urma apariţiei unei disfunctionalitati a acestuia in vederea soluţionarii problemelor asigurându-ne că dispozitivul este din nou funcțional.


Deasemenea vă putem oferi servicii de consultanță IT care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți arhitectura software-ulului si hardware-ului companiei dvs:

- Instalarea şi implementarea soluţiilor tip server-client
- Actualizări software & hardware
- Asistență pentru dispozitive de stocare
- Rețele de calculatoare
- Asistență licențiere software
- Anti virus / Anti spyware
- Filtrare web / e-mail
- Sisteme de backup
- Protecția echipamentelor